Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Πιστεύουμε στους ανθρώπους. Με σεβασμό προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές μας. Παράλληλα, επιβραβεύουμε όσους εργάζονται για τον καφέ που θα προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή “From Bean To Cup“, τους farmers, τους εργαζόμενους στη μητρική, τους franchisees, τους Barista και τους διανομείς.

Δεσμευόμαστε στη γνώση, την καινοτομία και την αριστεία του καφέ. Είμαστε πραγματικοί εξερευνητές και επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στη γνώση και την καινοτομία, καθώς είναι οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από την επιτυχία μας. Έτσι, είμαστε μέλη του Specialty Coffee Association (SCA) και 3 στελέχη της εταιρείας διαθέτουν SCA Coffee Diploma Award. Η καινοτομία δεν υφίσταται ως έννοια και υπόσχεση στην Coffee Island, αλλά ως ο μοναδικός τρόπος να επιστρέφουμε εμπράκτως την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στους λάτρεις του καφέ.

Πιστεύουμε σε έναν δίκαιο τρόπο διεξαγωγής επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι πιστεύουμε στην υποστήριξη του Direct Trade, δηλαδή τη δημιουργία αμοιβαίων επωφελών σχέσεων με τους παραγωγούς στις καλύτερες φάρμες καφέ στον κόσμο. Πιστεύουμε ότι κάθε δραστηριότητα την οποία αναπτύσσουμε, συμβάλλει στην οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα των τόπων από όπου εισάγουμε τον καφέ μας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε ως διεθνείς ηγέτες και πρωτοπόροι στον κόσμο του καφέ. Το όνειρό μας ήταν να μετατρέψουμε την τέχνη του artisan καφέ σε επιστήμη. Με μεγάλο πάθος και συλλογική δουλειά, το όνειρό μας να προσφέρουμε specialty καφέ έγινε πραγματικότητα.

η ΑΠΟΣΤΟΛΗ μας

Ο εκδημοκρατισμός του specialty καφέ.

Όλοι μαζί και ο καθένας μας από το δικό του πόστο, με πάθος, αγάπη και μεράκι, αποτελούμε κρίκους της ίδιας αλυσίδας. Μίας αλυσίδας που με υπερηφάνεια καλλιεργεί, ταξιδεύει, αναζητά, ανακαλύπτει, εργάζεται, δημιουργεί… για να προσφέρει μία εμπειρία απόλαυσης γεμάτη άρωμα και γεύση καφέ