ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ MALL OF EGYPT

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Η Coffee Island συνεχίζει το ταξίδι του αρώματος και της γεύσης του specialty καφέ και ανοίγει τις πόρτες του τρίτου της καταστήματος στο Κάιρο, περιμένοντας να υποδεχτεί τους λάτρεις του καφέ, στο εντυπωσιακό Mall of Egypt, ένα από τα πολυτελέστερα εμπορικά κέντρα της Αιγύπτου.

Στο Mall of Egypt,  η αγοραστική εμπειρία συναντά τον κόσμο του premium lifestyle, φιλοξενώντας κορυφαία διεθνή brands στη μόδα, το design, στην εστίαση και την ψυχαγωγία, με τη διαχείρισή του να ανήκει στην εταιρεία Majid Al Futtaim, κορυφαία εταιρεία στον χώρο σε Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

 

 

Η ομάδα μας συνεχίζει να προσφέρει μια premium εμπειρία καφέ στο αιγυπτιακό κοινό. Σε αυτήν την νέα τοποθεσία, έχουμε δημιουργήσει ένα κατάστημα που αντικατοπτρίζει την υψηλή αισθητική του περιβάλλοντος, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον κάθε επισκέπτη, η οποία συνδυάζει την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του χώρου με την απόλαυση επιλεγμένης γκάμας specialty κόκκων καφέ αλλά και limited edition ποικιλιών.

Καλωσορίζουμε όλους τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τον κόσμο του Coffee Island στο Mall of Egypt και να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά της πραγματικά εξαιρετικής εμπειρίας καφέ. Το ταξίδι της απόλαυσης συνεχίζεται, και είμαστε εδώ για να το μοιραστούμε μαζί σας σε κάθε σημείο του κόσμου.