Η COFFEE ISLAND ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ 2023 «ΦΑΝΗΣ ΤΣΙΜΙΓΚΑΤΟΣ»

Δελτία τύπου ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Η εταιρεία συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο μεγάλο δρομικό event και τιμά, μαζί με όλη την πόλη της Πάτρας, τον μεγάλο αθλητή και τις αξίες που πρέσβευε.

Πάτρα, 6 Οκτωβρίου 2023 – Η Coffee Island με αφοσίωση στην υποστήριξη ενεργειών που προωθούν έναν υγιεινό, δραστήριο και ισορροπημένο τρόπο ζωής, συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στη διοργάνωση του 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος». Η εταιρία σταθερά προσηλωμένη στη δέσμευσή της για στήριξη της τοπικής κοινωνίας, συμβάλει με τη χορηγία της στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος της πόλης μας, ενώ με αυτόν τον τρόπο προωθεί τα υγιή πρότυπα και τις αξίες του αθλητισμού που εμπνέουν τα νέα παιδιά και δίνουν μηνύματα άμιλλας, επιμονής, συμμετοχικότητας και σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Η Coffee Island στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται και δίνει το δικό της μήνυμα χαράς και επιτυχίας. Με την ενεργό συμμετοχή της στις αθλητικές διοργανώσεις προάγει την ευεξία και τον αθλητισμό ως τον βέλτιστο τρόπο αποσυμπίεσης από τους γρήγορους ρυθμούς και την πίεση της καθημερινότητας και φυσικά ως την καλύτερη φροντίδα του πολυτιμότερου αγαθού, της Υγείας.