ΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ COFFEE ISLAND, ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

TAP, κάνεις καλό Δελτία τύπου ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Η Coffee Island, με αφοσίωση στον άνθρωπο, υποστηρίζει έμπρακτα το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», προσφέροντας μέρος των εσόδων της για την ενίσχυση του έργου του φορέα. Από τις 15 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 5 Ιανουαρίου 2024, όλοι οι καταναλωτές με κάθε ηλεκτρονική παραγγελία μέσα από το My Coffee Island APP+WEB ή μέσα από τα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας κάνοντας tap στο Tap Me point, συνεισφέρουν στην υποστήριξη των υπηρεσιών που προσφέρει ο φορέας σε περισσότερα από 30.000 παιδιά στην Ελλάδα ετησίως.

H Coffee Island στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών ανά την Ελλάδα, ενισχύοντας με συνέπεια τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σύνολο της αλυσίδας αξίας της. Και αυτές τις γιορτές, η εταιρεία καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν το έργο της, κάνοντας μια πολύ απλή και εύκολη κίνηση! Μέσω της εφαρμογής Μy Coffee Island, ο καταναλωτής μπορεί, κάθε φορά που επισκέπτεται ένα κατάστημα της εταιρείας, να κάνει tap στο Tap Μe point και να κερδίσει πόντους επιβράβευσης. Συγχρόνως, όμως συμμετέχει στις προσπάθειες στήριξης φορέων και δομών κοινωνικής συνοχής. Όσες περισσότερες φορές κάνουν tap, τόσο περισσότερο κερδίζουν, ενισχύοντας συγχρόνως το κοινωνικό έργο της Coffee Island. ΚΑΝΕΙΣ TAP, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ!

Παράλληλα αυτά τα Χριστούγεννα, η Coffee Island μέσα από έναν απίθανο ψηφιακό Τροχό της Τύχης χαρίζει δώρα στη στιγμή σε όλους τους καταναλωτές. Με κάθε ηλεκτρονική παραγγελία ή tap στο φυσικό κατάστημα, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο ψηφιακό παιχνίδι και να κερδίσουν καθημερινά όμορφα
δώρα.